Невинната“ шега на Паулина Ванегас, изречена пред цяла България във Фермата“,

...
Невинната“ шега на Паулина Ванегас, изречена пред цяла България във Фермата“,
Коментари Харесай

Заради лъжливата бременност Паулина и Краси се разделиха

 " Невинната “ смешка на Паулина Ванегас, изречена пред цяла България във " Фермата “, й отряза както главата, по този начин и пътя към Красимир Джунов. След финала на шоуто двамата са се разделили дефинитивно, а автомонтьорът не ще и да чуе за нея. 

Още преди месец разкрихме, че Поли и Краси са скарани и не се поглеждат отвън предаването. Оказа се, че повода е точно лъжливата бременност на никарагуанката. Макар пред камерите той да не сподели обидата си и да уверяваше, че всичко е окей, след края на фотосите скъсал с Паулина. 

" Има нещо, което пораства вътре в мен, с изключение на любовта ми към теб, и в случай че ти искаш, след няколко месеца може да е красиво начало на нашия общ, нов свят “ – с тези думи, написани в писмо, Поли заяви на Краси, че е бременна. 

Няколко дни по-късно никарагуанката влезе в стопанството, с цел да му признае, че се е пошегувала и е желала да тества любовта му. " Има някои неща, с които човек не трябва да се майтапи! “, " Краси, бягай с 200 от тази откачалка “ и  " Това беше ужасна подигравка с Красимир, унижи го пред цяла България. На негово място не бих дал прошка в никакъв случай “, гласят единствено част от мненията на възмутени почитатели в мрежата. 

И по информация на " Галерия “ Джунов в реалност не й дал прошка. Двамата към момента не са коментирали по никакъв метод тематиката в обществените мрежи, а Поли, която от дълго време отпадна от шоуто, заобикаля медиите. Миналата седмица част от участниците си бяха спретнали ваучър в град Куклен. На празненството Паулина бе сама без Краси.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР